Beste gasten,

Hits Café opent op Pinkstermaandag 1 Juni om 12.00 uur! 😀

Wij hebben het café ingericht naar de richtlijnen van het RIVM. Waaronder 1,5 meter afstand tussen de tafels en stoelen, desinfectie en extra hygiëne middelen.
Ons café en terras zijn op diverse punten vernieuwd! Kom het gezellig ontdekken! Voor een plekje op het terras hoeft u niet te reserveren.

Echter moeten wij u wel vragen om op voorhand te reserveren voor het café bezoek binnen. (een spontane deurreservering doen mag, echter kunnen wij dan niet altijd garanderen dat er een plekje vrij is), Het liefst nemen wij uw reservering aan via ons reserveringssysteem of telefonisch. Ons telefoonnummer is 06-23018322.

De maatregelen die wij in dit bericht vermelden zijn richtlijnen waar wij rekening mee houden en waar u, onze gast zich zo prettig mogelijk bij kunt voelen.

– U kunt binnen gestelde openingstijden een aaneengesloten tijdsblok(ken) van 2 uren reserveren met gezelschappen tot maximaal 20 gasten.

– Afnamen van triage vragen en desinfectie van handen bij binnenkomst in het café.

– Gasten met verkoudheid/griepklachten en verhoging blijven thuis.

– Wij zullen zorgdragen voor het extra ontsmetten van klinken, oppervlaktes en pinapparaten

– Uiteraard vragen wij u, houd je aan de algemene regels van het RIVM en volg de instructies van de gastheer/vrouw goed op.

– Betaling graag contactloos of met PIN. Contant mag ook echter zonder handcontact.

Ook kunt u reserveren via onze Facebook pagina met de ‘Nu boeken’ knop, of hier via de pagina ‘Reserveren café bezoek binnen’

Heeft u vragen dan kunt u uiteraard bellen of via de ‘Contact’ pagina een mail sturen.

Groetjes, Gosse

CU@Hits Café! 🥳