Bij ons geldt altijd het hebben van respect voor elkaar. Geen geweld en vervelende situaties maar gewoon leuk en gezellig met elkaar een feestje bouwen. Geweld, drugs en overmatig drankgebruik wordt uiteraard niet getolereerd en dit kan onder meer leiden tot een pertinente toegangsontzegging.
Wij schenken Heineken uit de tap maar ook Amstel en Hertog Jan bier is bij ons verkrijgbaar. Daarbij uiteraard een uitgebreid assortiment aan alcoholische en non-alcoholische (fris)drank soorten.

Uitbreiding van besloten feestzaal verhuur mogelijkheid!! 😃 IEDER WEEKEND is er momenteel een mogelijkheid voor het geven van een (besloten)feestje. Dit vanwege grote vraag en tegelijkertijd om meer mensen laagdrempelig kennis te laten maken met Hits café Party service. Organiseer je eigen besloten (verkleed)feestje, bijeenkomst of andere thema-avond; Verjaardag? Reünie? Personeelsfeestje? Jubileum? Trouwdag? Receptie? Pub Quiz? Karaoke? Dart- en/of kaartavond?   In overleg behoort een andere dag of dagdeel verhuur (bijvoorbeeld voor een receptie of kinderfeestje) zeker tot de mogelijkheden! Een familie, bedrijf of vereniging kan dan met hun gezelschap gebruik maken van onze feestzaal ruimte. Dit in combinatie met onze succesvolle ‘All-in’onbeperkt formule of een consumptie (bonnen/munten) mogelijkheid.

Je kunt onze feestzaal al reserveren voor een ‘All-in’ bedrag vanaf €26 per persoon (uitgaande van minimum aantal 25 personen gedurende 4 uren) en daarvoor onbeperkt drankjes aan de bar bestellen. Vanaf 20 personen is mogelijk, wel in overleg. Je mag zelf je koude borrel hapjes meebrengen. Voor een meerprijs kunnen wij ook zorgen voor warme bittergarnituur hapjes of exclusievere hapjes. Voor de huur van de feestzaal ruimte betaal je in principe niets! Wij zorgen voor het personeel en maken alles schoon. Daar betaal je ook niets extra’s voor.
Er kan naast contante betaling bij ons worden gepind met iedere gangbare betaalpas en creditkaart.

Met betrekking tot de muziek zijn er verschillende mogelijkheden. Wij kunnen uiteraard diverse muziekgenres combineren en voor je draaien. Je mag in overleg van tevoren ook zelf je muziek (b.v. op USB-stick) aanbieden of een DJ of (zang)artiest regelen. Een DJ of artiest regelen kunnen wij uiteraard ook voor je doen. Gebruik maken van onze karaoke set kan tegen een meerprijs van €2 per persoon.
In overleg zijn er ook diverse (luxe) catering opties mogelijk. Bijvoorbeeld als je een buffet erbij wenst of langer of korter wilt reserveren.

Ben je nieuwsgierig en wil je ook een Fantastisch familie of bedrijfsfeest bij ons houden? Kom dan vrijblijvend en op afspraak even langs, bel of vul gelijk het ‘Contact’ formulier op deze website in en informeer daarbij tijdig naar de mogelijkheden! En bekijk ook alvast even onze Facebook pagina: facebook.com/hitscafe en instagram.com/hitscafedrachten voor een actuele indruk!