Lieve mensen,

Waar deuren sluiten, openen vaak andere!…👌

Goed nieuws! 😃 Hits Café gaat per 1-6 verder als Hits café party service! 💪

In goed overleg met familie Rino (Rinus), uitbater van café ’t Waldmantsje ben ik gevraagd daar een doorstart te maken met mijn succesvolle ‘All-in’ onbeperkt (besloten) feestjes! 💪🥳 Dit in recent vernieuwde feestzaal Waldmantsje party Hits! 🍻🥂🥳

Deze gezellige feestzaal heeft zijn eigen (besloten) in- en uitgang voor onze feestgangers en zit achter café ’t Waldmantsje. EN is eenvoudig naar achteren te vergroten! 🤗 Daardoor ook zeker geschikt voor grotere groepen gasten! 👯

Mocht je binnenkort ook graag jullie familie of bedrijfsfeestje bij ons willen komen vieren, zijn jullie van harte Welkom!! 🤩🍻🥳

Je kunt voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging contact met mij opnemen. Tel: 0623018322

Zegt het voort.. 🥰

Vriendelijke groeten,
Gosse

#’t Waldmantsje #café #feest #zaal #verhuur #gezellige #muziek #hits #besloten #feestje #party #bedrijf #collega #familie #vrienden #vriendinnen #borrel #verjaardag #jubileum #trouwdag #receptie #kinderen #karaoke #pub #quiz #fantastisch #feestjes #partijen #party #Kaden #Drachten